skip to Main Content

Bijna-thuis huis zoekt vrijwilligers

Vrijwilligersworkshop Gastvrouw Tuinieren
Vrijwilligersworkshop Zorg

“Mooi om als vrijwilliger vanaf dag één mee te kunnen bouwen aan het nieuwe bijna-thuis huis“

Eén van de vele enthousiaste reacties van de potentiele nieuwe vrijwilligers tijdens de informatiebijeenkomst woensdag 13 april jl. van het bijna-thuis huis. De zaal zat vol met vrijwilligers in spé die graag een bijdrage leveren aan het nieuwe initiatief in Naarden-Bussum. In een plenaire sessie namen Margot en Marina iedereen mee in het verhaal achter het C’est La Vie-Huis en de verwachtingen voor de toekomst.

“Fijn dat je zo samen tot zulke mooie gesprekken komt met mensen die je niet kent.”

Hoe zie jij je rol als vrijwilliger?
Tijdens verschillende korte workshops ging men in kleine groepjes met elkaar in gesprek over hoe men hun mogelijke rol in het bijna-thuis huis ziet. Denk aan omgaan met verlies, bieden van zorg, maar ook praktische zaken zoals koken, klussen in huis en in de tuin.
De inzet waarmee men deelnam aan de verschillende workshops was hartverwarmend. Mooie gesprekken over hoe men de zorg voor de ongeneeslijk zieke en dierbaren zou in willen vullen.

Bijeenkomst gemist en wil je ook meehelpen?
Heb je de informatiebijeenkomst gemist, maar wil je graag vrijwillig meehelpen bij dit zeer dankbare werk in een nieuw bijna-thuis huis? Ben je zorgzaam en flexibel, kun je goed luisteren en samenwerken? En heb je de mogelijkheid om gemiddeld één dagdeel in de week te komen helpen?
Dan zoeken wij jou!

“Ik wil liever vaker dan 1x in de week komen om een bijdrage te kunnen leveren.“

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Voor dit zeer dankbare werk bieden wij een basisopleiding bij de start en verdere training en scholing. Ook zorgen wij voor goede coaching en begeleiding. De eerste basisopleiding is al in mei 2016.

Meld je aan als vrijwilliger met onderstaand formulier.

    Ik zet mij graag in voor:

    Back To Top
    Zoeken