skip to Main Content

Het C’est La Vie-Huis heeft uw steun hard nodig

Om onze gasten van het C’est La Vie-Huis ook in de toekomst te omringen met de nodige zorg en aandacht, zijn wij afhankelijk van giften, schenkingen en donaties van sponsoren, bedrijven en particulieren. U kunt ons op verschillende manier steunen, niet alleen financieel. Denk dan aan giften door bedrijven in de vorm van producten, zoals bloemen, brood, enzovoort.

Onze sponsoren

Wij zijn heel dankbaar met de donaties die tot nu toe zijn gedaan. Hiermee is de verbouwing en de inrichting van ons pand gerealiseerd en ontvangen we sinds 4 maart 2017 gasten.

Om onze gasten in het C’est La Vie-Huis ook in de toekomst te kunnen omringen met zorg, warmte en aandacht,  zijn wij afhankelijk van organisaties en mensen die ons steunen. Uw hulp is daarbij hard nodig!

Mede door de steun van onder andere de volgende organisaties is de verbouwing en de inrichting gerealiseerd:

Hendrik en Maria Stichting, Marion G. Polak Stichting, Reeders Stichting , Stichting Mr. Roelsefonds, Stichting Co Schippers Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, Pasman Stichting, Stichting Else Mathilde Fonds, Stichting Welzijn Senioren, Van den Brink-Houtman Stichting, Stichting Sint Nicolaas Gasthuis, Van Reekum-Moorselaar Stichting.

Back To Top
Zoeken