skip to Main Content

Gastrol C’est La Vie-Huis ’t Gooi in Filmhuis Bussum

cest-la-vie-huis-in-filmhuis-bussum
cest-la-vie-huis-in-filmhuis-bussum
cest-la-vie-huis-gastrol-in-filmhuis-bussum

Tijdens de week van de palliatieve zorg waren wij op 12 oktober jl. te gast in Filmhuis Bussum. Een filmavond die tot stand is gekomen door de samenwerking tussen het C’est La Vie-Huis, de VPTZ en het Netwerk Palliatieve zorg. Vóór en na de film Chronic was er gelegenheid voor het publiek om kennis te maken met Marina Bol van het C’est La Vie-Huis ’t Gooi en Ilse Marije Sikkema van de VPTZ. Everdien Gardner, coordinator van het Netwerk Palliatieve zorg, nam de inleiding voor haar rekening. Een mooie opkomst en veel vragen vanuit het publiek over beide organisaties. Enthousiaste mensen, potentiele vrijwilligers, verpleegkundigen voor het Buurtzorg team in het Cest La Vie-Huis en andere geinteresseerden. De bijzondere film Chronic riep wel wat stof op voor discussie. De film laat zien waar de valkuilen zitten in de intensieve zorg aan ernstig zieke mensen. De hoofdrolspeler ging daarin erg ver. Zeker niet de aanpak zoals deze straks in het C’est La Vie-Huis is.

Quote van één van de aanwezigen

‘Mooi om te zien dat het C’est La Vie-Huis al zo goed samenwerkt binnen het netwerk.  Dat zie je aan de organisatie van de hele avond.’

We kijken terug op een mooie en geslaagde avond. Heeft u interesse om het C’est La Vie-Huis ’t Gooi te ondersteunen, als vrijwilliger of op een andere manier, meld u dan aan.
Ook zijn wij nog steed heel blij met elke donatie. Dit biedt ons meer mogelijkheden om het huis zo optimaal mogelijk in te kunnen richten voor onze gasten.

Back To Top
Zoeken