skip to Main Content

Benieuwd naar onze plannen en uw rol bij dit project?

Kom naar onze informatiebijeenkomst op 11 maart!

Rust voor ongeneeslijk zieken en hun naasten…een prachtig doel maar hoe bereik je het?

Met de start van het C’est La Vie-Huis is dat binnenkort mogelijk. Zij biedt deze speciale zorg. Wij, initiatiefneemsters Margot de Bekker en Marina Bol willen u er graag alles over vertellen tijdens onze informatiebijeenkomst op 11 maart a.s. In de eerste plaats om onze passie met u te delen, maar ook om te vertellen hoe u kunt helpen om dit unieke project mede te realiseren en te blijven steunen als het staat. Voor welslagen vinden we inbedding in de lokale samenleving van groot belang.

Daarom organiseren wij een informatiebijeenkomst waarvoor wij u graag uitnodigen.

Wanneer en waar is deze bijeenkomst?
Op vrijdag 11 maart bent u vanaf 15.30 uur van harte welkom  in Het Trefpunt, H.A. Lorentzweg 59, 1402 CC te Bussum. Het programma start om 16.00 uur en om 17.30 uur ronden wij de bijeenkomst af.

We verwelkomen u daar samen met onze vrijwilligers van het eerste uur om u te vertellen hoe u kunt steunen. Want steun hebben we nodig. Misschien komt u als geïnteresseerde of denkt u erover het C’est La Vie-Huis financieel te ondersteunen. We zoeken ook lokale en regionale sponsors en natuurlijk heel veel vrijwilligers die zich willen inzetten.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Wilt u bij deze informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Meld u zich dan uiterlijk 7 maart 2016 via de aanmeldbutton aan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

We hopen u te mogen begroeten en mee te nemen in het verhaal dat ons raakt.

Margot de Bekker
Marina Bol

Back To Top
Zoeken