skip to Main Content

Openingsdatum C’est La Vie-Huis bekend!

Vrijdag 3 maart 2017 is de opening van ons nieuwe bijna-thuis huis! De bouwactiviteiten in het pand aan de Rijksweg 2, hoek Lambertus Hortensiuslaan in Naarden zijn nog in volle gang. De werkzaamheden door het Bouwbedrijf Gijs & Van Cleef lopen volgens planning. De metamorfose van het voormalig notariskantoor in het C’est La Vie-Huis ’t Gooi is steeds meer zichtbaar.
In februari 2017 gaan we proefdraaien, zodat ons team van professionals en vrijwilligers in maart helemaal klaar is om de eerste gasten te ontvangen. We houden u de komende tijd op de hoogte!

Rotary Kerstboomactie
We zijn enorm blij dat de Rotary Naarden-Bussum met hun “Kerstboom van het jaar” actie ons bijna-thuis huis in de schijnwerpers zet en de opbrengst hiervan aan het C’est La Vie-Huis Schenkt. In het weekend van 17 en 18 december a.s. staan leden van de Rotary Naarden-Bussum en vrijwilligers van C’est La Vie-Huis ’t Gooi op het Julianaplein in Bussum. We verkopen C’est La Vie Huisjes, warme chocomel en hebben iets leuks te doen voor kinderen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot direct doneren. Kom dat weekend allemaal naar het Julianaplein en steun ons!

Back To Top
Zoeken