skip to Main Content

Stichting Vrienden van het C’est La Vie-Huis heeft een nieuwe voorzitter

Cest-La-Vie-Huis-heeft-een-nieuwe-voorzitter-Arjan-van-Leeuwen
Arjan van leeuwen

De Stichting Vrienden van het C’est La Vie-Huis heeft een nieuwe voorzitter: Arjan van Leeuwen. Hij stelt zich graag aan u voor.

Sinds 01-01-2021 mag ik mij voorzitter noemen van de Stichting Vrienden van het C’est La Vie-Huis en daar ben ik trots op. Sinds de oprichting van het huis zijn er bergen werk verzet en de organisatie lijkt nu in een rustiger vaarwater gekomen. In mijn optiek bestaat rustig vaarwater echter niet, er blijft altijd sprake van onzichtbare onderstromen die effect kunnen hebben op het huis. De doelstelling van de Stichting Vrienden van het C’est La Vie-Huis is te zorgen voor extra financiële dekking. Zo kan de bedrijfsvoering steeds soepel verlopen en is er ruimte voor extra’s voor gasten en vrijwilligers.

Mijn achtergrond
Ik woon in Bussum met mijn vriendin Jacqueline en onze dochter Anouk. Ik werk als zzp’er en adviseer (zorg)organisaties om te komen tot een zo adequaat mogelijk vitaliteits- en gezondheidsbeleid. Verder heb ik gewerkt bij Elsevier, Agis, Zilveren Kruis Achmea en Robidus, voornamelijk in verkoop- en adviesfuncties gerelateerd aan Werk en Gezondheid.
Als voorzitter van het bestuur van de WereldWinkel (WW) in Bussum, houd ik mij al jaren bezig met het stimuleren van Fair Trade en met fondsenwerving. Net als het C’est La Vie-Huis staat of valt de wereldwinkel met het werk van vrijwilligers. Mijn ervaring met het vinden van extra inkomsten voor de Wereldwinkel zet ik nu ook graag in voor het C’est La Vie Huis. Dat gebeurt natuurlijk in samenwerking met iedereen die zich daar de afgelopen jaren al zo enorm voor heeft ingezet.
Met fondsenwerving ben ik ook regelmatig persoonlijk actief geweest, een aantal jaren voor het Koninklijk Wilhelminafonds (Alpe d’Huzes), Ronald McDonaldshuizen en de Stichting A.L.S. Mijn netwerk weet dat ik dit soort zaken graag en enthousiast op pak, en er wordt al gewacht op de eerste acties.
De doelstellingen vanuit het bestuur van het C’est La Vie-Huis zijn in ieder geval duidelijk en uitdagend en ik pak de handschoen graag op!

Back To Top
Zoeken