skip to Main Content

Vacature voorzitter Vriendenstichting

Wie wordt de nieuwe voorzitter van onze Vriendenstichting?

Voor onze vriendenstichting zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. De Stichting Vrienden van het C’est La Vie Huis is een vriendenstichting die is opgericht om externe financiële middelen te genereren om het C’est La Vie Huis mee te ondersteunen. Zo zorgen wij er mede voor dat er extra financiële ruimte is om gasten en hun naasten een zo prettig en comfortabel verblijf te kunnen bieden in het Hospice C’est La Vie-Huis in Naarden-Bussum. Ook ondersteunen wij activiteiten voor de 90 vrijwilligers die in het huis werkzaam zijn. Het bestuur van de Stichting heeft 3 andere bestuursleden. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie.

Wat doe je als voorzitter?

 • Is de spil van ons bestuur en werkt nauw samen met de andere bestuursleden.
 • Geeft richting aan de koers van de Stichting.
 • Zit de vergaderingen voor en draagt zorg voor een goede taakverdeling.
 • Is voortrekker bij fondsenwervingsactiviteiten die de Stichting ontplooit.
 • Is flexibel inzetbaar, gemiddelde tijdsbesteding is 1 dagdeel per week.
 • Werkt samen met het comité van aanbeveling en de bestuurders van het C’est La Vie-Huis.

Wie ben je?

 • Je bent hands on, bent commerciële gedreven en draagt actief bij aan de profilering van de Stichting alsmede de fondsenwerving zelf.
 • Je beschikt over een relevant netwerk in de regio Gooi en Vechtstreek èn je
  bent bereid om je tijd in te zetten dit netwerk te benaderen en waar nodig in te zetten.
 • Je hebt affiniteit met de zorg en de doelstelling van het C’est La Vie-Huis.

Iets voor jou?
Voor meer informatie en een afspraak voor een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Marina Bol, bestuurder van het C’est La Vie-Huis via 06-55053643, mail
marina@cestlavie-huis.nl of Wendy Roos, Vriendenstichting wendyroos@hotmail.com.

Het C’est La Vie-Huis in Naarden is een bijna-thuis huis dat zorg biedt aan ongeneeslijk zieken en hun naasten die in hun laatste levensfase zorg, warmte en aandacht krijgen. In een kleinschalige, huiselijke woonomgeving in het Gooi zetten vrijwilligers en professionals zich in om de gasten en hun naasten te ondersteunen in deze moeilijke periode. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte, ook voor de mantelzorgers, om bezig te kunnen zijn met de zaken die belangrijk zijn. Wij halen de ‘zorgen om de zorg’ uit de relatie. Wij werken samen met (huis)artsen, thuiszorgorganisatie Buurtzorg en andere zorgverleners zodat de zorg op elkaar aansluit en optimaal is. Het professionele zorgteam wordt in hun dagelijks werk ondersteund door getrainde vrijwilligers.

Het C’est La Vie-Huis is een ANBI stichting en afhankelijk van subsidie, donaties en sponsoring. Het huis is geopend in maart 2017.

Back To Top
Zoeken