skip to Main Content

Vader nog bij bruiloft dochter in ’bijna thuis huis’ Naarden

Als laatste wens wilde hij nog zo graag zijn dochter weggeven. „Als we die voor iemand kunnen vervullen, dan doen we dat”, zegt Marina Bol van ’bijna thuis huis’ C’est La Vie in Naarden.

„Afgelopen week hoorden wij dat een van onze gasten zijn dochter naar het huwelijk wilde begeleiden. Dochter Carolien had al een jaar lang een trouwjurk in huis, maar door de ziekte van haar vader werd het trouwen steeds uitgesteld. Ook een geboekte vakantie voor de hele familie moesten ze helaas annuleren.”

,,We wilden toch kijken wat mogelijk was. Eerst was de planning dinsdag, maar dat was gezien zijn verslechterende toestand niet meer haalbaar.” Zondag moest het gebeuren. Een trouwambtenaar die ’snel beschikbaar en heel flexibel was’ kwam naar het huis aan de Rijksweg.

In de prachtig versierde tuin gaven Carolien en Alain Miltenburg elkaar het ja-woord. ,,Een trotse vader kon zijn dochter weggeven. Hand in hand. Hij in zijn rolstoel. Een mooie dag, met een lach en een traan. De familie is zo blij dat het nog gelukt is. Echt een bijzondere herinnering om op terug te kijken.”

Het C’est La Vie-Huis voor ongeneeslijk zieken in de laatste levensfase bestaat ruim een jaar. Marina Bol: ,,Tijd voor verdriet is er altijd, maar we vieren ook samen het leven.”

Bron: gooieneemlander.nl

Back To Top
Zoeken