skip to Main Content

Vriendenstichting zoekt Sponsoren voor projecten in het C’est La Vie-Huis

Voor diverse projecten in het C’est La Vie- Huis zoekt de vriendenstichting sponsoren, donateurs. Deze projecten zijn ervoor om het comfort van onze gasten te vergroten of de duurzaamheid van ons Hospice te verbeteren. Wij hopen dat u ons wil steunen of mensen kent die ons daarbij kunnen helpen.

Dit jaar hebben we de volgende projecten op stapel staan:

  1. Koelen van de gasten kamers en de eetkeuken, aanschaf van verrijdbare airco’s en maken van vaste aansluitingen. Om het voor onze gasten aangenaam te houden in de zomer willen we graag per kamer een airco unit beschikbaar hebben. Ook in de eetkeuken waar door de vrijwilligers gekookt wordt en gezamenlijk gegeten willen we graag een airco laten aansluiten.
    Benodigd bedrag ± € 4000,-
  2. Tuinonderhoud van onze mooie tuin, kosten van seizoensplanten, mest en tuinaarde, divers tuingereedschap. Het onderhoud zelf wordt uitgvoerd door onze vaste tuingroep.
    Benodigd bedrag ± € 1500,-
  3. Aansluiten zonnepanelen, we krijgen de zonnepanelen gratis van Solar Partners in Bussum, we zoeken voor het aanleggen en aansluiten hiervan nog een sponsor. We kunnen hierdoor onze energie rekening verlagen en ons pand verder verduurzamen.
  4. Vervangen servies, nu we ruim 3,5 jaar open zijn begint ons servies ernstig te slijten. Wie helpt ons aan de vervanging hiervan?
    Benodigd bedrag ± € 500,-

Wie kan ons helpen met een van deze projecten, voor meer info kunt u contact opnemen via email; vrienden@cestlavie-huis.nl of steun ons direct!

Hartelijke dank voor uw hulp!

Back To Top
Zoeken