skip to Main Content

Zoektocht geschikt pand in Naarden-Bussum is geslaagd!

realisatie-Cest-la-Vie-Huis-Rijksweg-NaardenGoed nieuws! Na een hectische periode is de zoektocht naar een geschikt pand geslaagd. Het voormalig notariskantoor aan de Rijksweg 2-4 in Naarden wordt straks het nieuwe bijna-thuis huis. De contracten zijn getekend en de vergunningen zijn rond. Enorm dankbaar zijn wij met de financiële hulp van een bijzonder echtpaar. Zij steunen ons graag bij de start van het C’est La Vie-Huis ’t Gooi.

Wat doen we de komende tijd?
De komende tijd staat helemaal in het teken van de verbouwing van het pand en de tuin. Heel blij zijn we met de recent ontvangen gift van onder andere het Oranjefonds* van € 50.000,– en met de gift van het Monuta Charity Fund voor de familiekamer. Hiermee kunnen wij de ruimtes na de verbouwing zo comfortabel mogelijk inrichten voor onze gasten en hun naasten. Ook gaan wij hard aan de slag met samenwerkingspartners om straks onze gasten hospicezorg, respijtzorg en tijdelijke zorg te kunnen bieden.
In mei en juni hebben de eerste twee groepen vrijwilligers de basisopleiding ‘Samen zorg dragen’ gevolgd. Twee nieuwe trainingen staan gepland in september.
Eind 2016 verwachten wij de deuren voor de eerste gasten te kunnen openen.

Wil je ons ook helpen?
Hulp is nog steeds welkom, praktisch of financieel. Wil je een rol spelen als vrijwilliger in het bijna-thuis huis? Meld je dan aan voor een intakegesprek op de website. Om onze gasten straks de nodige zorg en comfort te kunnen bieden is de bijdrage van de overheid en zorgverzekeraars niet voldoende. Giften en donaties zijn dan ook van harte welkom. Veilig doneren kan via onze website, veilig doneren.

* Het Oranjefonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met ruim € 27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcodeloterij, Lotto en door Vrienden en bedrijven.  Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds. Voor informatie over het Oranje Fonds kunt u contact opnemen met Rosanne Prinsen, adviseur pers en publiciteit, telefoon 030-2339345.

Back To Top
Zoeken