Skip to content

Steun het C'est La Vie-Huis

Waarom wij uw steun nodig hebben

Met uw steun kunnen wij onze gasten ook in de toekomst omringen met alles dat nodig is om de laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld complementaire zorg zoals hand- en voetmassages of aromatherapie, heerlijke verse maaltijden, ontspanning, geestelijke zorg en fijne sfeer in het huis met bloemen of kunst aan de muur. Helaas is de eigen bijdrage van onze gasten en de subsidie van de overheid hiervoor niet toereikend. Zorgverzekeraars vergoeden de specialistische medische en verpleegkundige zorg.
Daarom zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften en schenkingen.

In het huis werken voornamelijk vrijwilligers. Voor al hun werk willen wij deze groep geregeld in het zonnetje zetten. Denk aan een zomer- en kerstborrel een presentje of een bloemetje als ze ziek zijn.
Om die reden zoeken wij sponsoren. Met hulp van u is het mogelijk deze extra’s te realiseren.

Ook uw steun is dan ook hard nodig!

Caroline Tensen
over steun
caroline-tensen-over-het-cest-la-vie-huis
Video afspelen over caroline-tensen-over-het-cest-la-vie-huis

Steun ons huis

Steun ons structureel. Met uw steun kunnen wij onze gasten en hun naasten een zo prettig mogelijk verblijf bieden en de aandacht en warmte bieden die hard nodig zijn in deze fase.

Word vriend als particulier
Hoe wordt u vriend?

Wensprojecten

Voor diverse wensen van het C’est La Vie-Huis zoeken we steun. Deze wensprojecten zijn ervoor om het comfort van onze gasten te vergroten of de duurzaamheid van ons Hospice te verbeteren. Wij hopen dat u ons wilt steunen of mensen kent die ons daarbij kunnen helpen. Giften in natura zijn ook van harte welkom!

tuin-verzorgen
Tuinonderhoud van onze mooie tuin en verse bloemen voor in het huis

De kosten van seizoensplanten, mest en tuinaarde, divers tuingereedschap. Het onderhoud zelf wordt uitgevoerd door onze vaste tuingroep.
Benodigd bedrag tuinonderhoud ± € 1500,-
Benodigd bedrag verse bloemen ± € 1300,-
Wie kan ons helpen met één van deze projecten?
Voor meer info kunt u contact opnemen via email; info@cestlavie-huis.nl of steun ons direct!

Wensen voor in en buitenshuis
We willen dit jaar de eetkeuken nog verder opfrissen, nieuwe gordijnen, nieuwe lampen, geluidsisolerende platen aanbrengen om de gehorigheid te verminderen vanuit de keuken, zo kunnen onze gasten en hun naasten weer fijn van deze ruimte genieten. Daarnaast willen we graag de serre voorzien van nieuwe tuinstoelen en nieuwe planten. We zijn ook bezig met een project verduurzaming waarbij we de verse bloemen gaan vervangen door zijde bloemen, voor deze investering hebben we ook uw steun nodig.

Meer informatie over schenkingen en testamenten

Periodieke schenking (overeenkomst)
Wilt u 5 jaar of langer een vast bedrag schenken, dan kunt u die gift volledig aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting, ongeacht de hoogte van het bedrag.
Via de site van de Belastingdienst leest u hoe dit moet, bekijk meer informatie over periodieke giften.
Hoe kunt u ons steunen?
Wilt u het extra comfort van de gasten steunen via een nalatenschap, dan kan dat via uw notaris. De notaris neemt uw wens op in een testament en regelt dat dit wordt gemeld bij het Centraal Testamentenregister (CTR). Het C’est La Vie-Huis heeft de ANBI-status en is vrijgesteld van successierecht. Zo komt het volledige bedrag terecht bij het hospice.

Word sponsor als bedrijf

Uw giften als bedrijf zijn zeer welkom. U kunt ons in geld of in natura steunen. Met uw steun kan het C’est La Vie-Huis ’t Gooi haar gasten en hun naasten de extra’s bieden die zo hard nodig zijn voor het comfort in deze laatste levensfase.
Als bedrijfssponsor doneert u eenmalig een bedrag of periodiek een vast bedrag voor een periode van 3 jaar. U kunt ook in natura helpen bijvoorbeeld door het leveren van producten of diensten.

Wat is de meerwaarde voor u?

Comité van aanbeveling​

helmi-douwde-van-troostwijk

Helmi Doude van Troostwijk

Graag draag ik bij aan het succes van dit mooie huis. Als notaris bied ik een ingang voor het verkrijgen van financiële middelen. Deze middelen worden door het C’est la Vie-Huis gebruikt om de zorg in de belangrijke laatste levensfase te optimaliseren. Verder sta ik het C’est la Vie-Huis, waar nodig, bij met juridisch advies.
caroline-tensen

Caroline Tensen

Het was enorm fijn dat ik in het C’est La Vie-Huis als dochter in een warme huiselijke omgeving afscheid kon nemen van mijn vader. Het zorgen voor werd overgenomen door ervaren verpleegkundigen en lieve vrijwiligers. In deze verdrietige periode heb ik veel respect gekregen voor deze manier van zorg, ik draag daarom graag bij aan de naamsbekendheid van het huis.
peter-van-tilburg

Peter van Tilburg

In mijn rol als SCEN arts heb ik tijdens een beoordeling van een euthanasie kennis gemaakt met CLV. Leuk dat de deur werd geopend door een voor mij bekend gezicht, maar ook voelde het C’est La Vie-Huis gelijk vertrouwd aan! Dat is wat een laatste fase in het leven moet bieden, daarom twijfelde ik ook geen moment bij het comité van aanbeveling aan te sluiten. Mijn expertise vanuit mijn werk als longarts-oncoloog in het ziekenhuis en de grote kring van contacten benut ik dan ook graag om een bijdrage te leveren.

Robert Witteveen

Mijn moeder heeft in november 2019 “genoten” van de liefdevolle aandacht en verzorging die ze van het C’est la Vie-Huis heeft mogen ontvangen. De acht kinderen die ze heeft nagelaten waren het er unaniem over eens; “dit huis moeten we waar mogelijk helpen”. Ik ben de gelukkige geworden die namens de familie de honneurs mag waarnemen. Ik ben een blij mens en mijn moeder voorziet mij op de achtergrond met “wijze raad”.

Uw steun is hard nodig!

Steun ons om onze gasten en hun naasten een zo prettig en comfortabel verblijf te kunnen bieden.

Dit kan met een eenmalige gift via de ‘doneerknop’ in het formulier.

Het bankrekeningnummer van ons huis is:
Regiobank NL 15 RBRB 0929 5153 58
t.n.v. Stichting C’est la Vie-Huis ’t Gooi.

Maak een keuze:

Bedrag

Zoeken